Hrvatsko traumatološko društvo O namaStrategija razvoja zdravstvaEdukacijaTečajeviKalendar događanjaKorisni linkovi 
EDUKACIJA

Sekcija za edukaciju HTD

Na sastanku upravnog odbora HTD-a održanom 3.10.2012. u Klinici za traumatologiju KBC SM u Zagrebu jedna od tema bila je poboljšanje edukacije u sklopu HTD-a te je tom prilikom znesen osnovana Sekcija za edukaciju HTD pod vodstvom prof dr. Aljoše Mateječića, dr sci Dinka Vidovića i dr med Tomislava Vlahovića, blagajnika HTD. Sekcija će načiniti prijedlog stručnih satanaka Na Klinici za traumatologiju KBC SM u organizaciji HTD-a. Sastanci bi se odžavali u prostorijama Klinike, za početak svaka 2 mjeseca. i sadržavali bi teme iz traumatologije i koštano-zglobne kirurgije. Sastanci bi bili bodovani od strane HLK prema pravilniku o stručnim sastancima.

Teme bi bile podjeljeno po anatomskim regijama i sadržavale bi uz predavanja o anatomskim, bimoheničkimi i traumatološkim karakteristikama prijeloma te načinima liječenja i rasprave o pojedinim interesantnim slučajevima iz svakodnevne prakse.

Cilj ovih sastanaka je potaknututi mlađe kolege, posebno specijalizante iz koštano-zglobne  kirurgije, kao i kolege drugih specijalizacija da aktivno sudjeluju u održavanju sastanaka te će se u tom smjeru HTD preporučiti da sastanci budu uključeni u edukaciju tijekom specijalizacije iz koštano-zglobne kirurgije u RH.

Svaki prijedlog za unaprijeđenje kvalitete i sadržajnosti sastanaka je dobor došao te vas molim da ih uputite mailom na: t_vlahovic©yahoo.com

 

  Sekcija za edukaciju

Pozivamo vas da se učlanite i aktivno sudjelujete u radu sekcije HTD. Prijavite se, pošaljite nam prijedloge!


Tečajevi

Hrvatsko traumatološko društvo organizira tečajeve kod kuće i u inozemstvu. Pogledajte koji su tečajevi trenutno aktivni.
 


Copyright © Hrvatsko traumatološko društvo 2012. Sva prava pridržana. info@htd.com.hr