2016. GODIŠNJI SASTANAK HRVATSKOG TRAUMATOLOŠKOG DRUŠTVA U ČAKOVCU

Hrvatsko traumatološko društvo HLZ-a održalo je 1. listopada 2016. u Čakovcu godišnji sastanak . U sklopu sastanka dr. Robert Grudić, pročelnik kirurške službe ŽB Čakovec, predstavio je obnovljeni operacijski blok koji uključuje i dvije traumatološko-ortopedske sale, čime se omogućuje daljnji napredak struke.

Stručni dio sastanka održan je u dvorani zgrade Scheier, nekoliko minuta hoda od bolnice, po prekrasnom sunčanom centru Čakovca. Nakon pozdravnog govora domaćina dr. Roberta Grudića i predsjednika HTD-a prof. dr.sc. Tedija Cicvarića, te redovitog godišnjegi zvještaja rizničara dr. Dinka Vidovića, predstavljen je 5. kongres Hrvatskog traumatološkog društva koji će se održati od 23. do 25. ožujka 2017. u Zagrebu, uz veći broj stranih predavaća koji su se rado odazvali sudjelovanju na našem Kongresu.

U sklopu Kongresa održat će se i radionice za medicinske sestre i tehničare, te sestre instrumentarke, posebne sekcije za specijalizante ortopedije i traumatologije sa nagradom za najbolje predavanje, te okrugli stol o organizaciji trauma sustavau Republici Hrvatskoj.

Komentiraj

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)