NAJAVA: “AO Recon Online Course —Principles of Total Hip and Knee Arthroplasty” 02.-05.11.2020.

Od 02.11. do 05.11.2020. održava se tečaj “AO Recon Online Course —Principles of Total Hip and Knee Arthroplasty”. Tečaj će ove godine biti održan u potpunosti u online okruženju s obzirom na pogoršanje epidemiološke situacije s COVID-19 u Zagrebu.

AORecon predstavlja globalnu mrežu specijalista ortopedije i traumatologije koja provodi edukaciju iz područja rekonstruktivne kirugije zglobova i endoprotetike. Osnovan je 2014. kada je zamišljenja kao mala inicijativa koja je danas prerasla u statavni dio AO organizacije pod okriljem divizije AOTrauma.

Tečaj AO Recon – Principi totalne artroplastike kuka i koljena podučava temeljna načela i trenutne koncepte u liječenju pacijenata kojima je potrebna primarna artroplastika kuka i koljena. Ovaj tečaj početni je korak na putu cjeloživotnog učenja u području zglobne artroplastike. Na temelju pristupa usmjerenog na pacijenta, ovaj se tečaj usredotočuje na ključne principe primarne artroplastike.

Prvi AORecon tečaj – Principi totalne artroplastike kuka i koljena u Hrvatskoj organiziran je u Zagrebu 13. – 14. listopada 2017. s ukupno 27 polaznika iz devet zemalja svijeta.

Više o tečaju koji se održava od 02.11. do 05.11.2020. i informacijama za prijavu na tečaj možete naći na sljedećem linku: https://aorecon.aofoundation.org/education/events/234.html

Komentiraj

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)