NAJAVA: 5. stručni skup HTD-a – „Izrada smjernica Hrvatskog traumatološkog društva – Prijelomi u području koljena “ 12.10.2021.

 Poštovane kolegice i kolege, 

zadovoljstvo mi je pozdraviti Vas u ime Hrvatskog traumatološkog društva (HTD) te pozvati na stručni skup „Izrada smjernica Hrvatskog traumatološkog društva – Prijelomi u području koljena“, koji će se održati 12.10.2021. sa početkom u 17h. 

Obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, ali i želju za nastavkom kontinuirane edukacije, skup će biti održan u obliku webinara putem platforme Zoom. 

Cilj stručnog skupa je okupiti primarno specijaliste i specijalizante ortopedije i traumatologije, ali i sve ostale zdravstvene djelatnike koji sudjeluju u liječenju i rehabilitaciji traumatoloških bolesnika iz Hrvatske s ciljem rasprave o novim dostignućima i dijagnostičko-terapijskim mogućnostima iz područja traumatologije koljena. 

Vjerujem kako će izlaganja najnovijih smjernica te razmjena ideja i iskustava potaknuti daljnje stručne rasprave te pridonijeti izradi smjernica HTD-a kojima bi se standardiziralo liječenje traumatoloških bolesnika u Hrvatskoj. 

Srdačan pozdrav, 

doc. dr. sc. Ivan Dobrić, dr. med. 

Predsjednik Hrvatskog traumatološkog društva 

Informacije o stručnom skupu

Sudjelovanje na stručnom skupu bit će bodovano od Hrvatske liječničke komore.

Prijavu na stručni skup možete napraviti na sljedećem linku.

Stručni skup će biti održan u online okruženju putem ZOOM platforme. Link za pristup ZOOM platformi stručnog skupa bit će poslan na mail adresu prijavljenih sudionika prije početka skupa.

Komentiraj

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)