NAJAVA: “AO Recon Course —Principles of Total Hip and Knee Arthroplasty” 29.-30.10.2021. Zagreb

Od 29.10. do 30.10.2021. u Zagrebu se održava tečaj “AO Recon Course —Principles of Total Hip and Knee Arthroplasty”. S obzirom na povoljnu epidemiološku situaciju i temeljem odluke AO Edukacijskog odbora, tečaj će biti u potpunosti održan uživo u Hotelu Antunović, Zagrebačka avenija 100 A, Zagreb. Osim predavanja i diskusijskih grupa, tečaj uključuje i praktične vježbe na sintetičkim kostima.

Na tečaj se možete prijaviti putem sljedećeg linka: https://aofoundation.force.com/s/lt-event?id=a1R0800000AR37JEAT&site=a0a1p00000wel5rAAA

AO Recon predstavlja globalnu mrežu specijalista ortopedije i traumatologije koja provodi edukaciju iz područja rekonstruktivne kirugije zglobova i endoprotetike. Osnovan je 2014. kada je zamišljenja kao mala inicijativa koja je danas prerasla u statavni dio AO organizacije pod okriljem divizije AOTrauma.

Tečaj AO Recon – Principi totalne artroplastike kuka i koljena podučava temeljna načela i trenutne koncepte u liječenju pacijenata kojima je potrebna primarna artroplastika kuka i koljena. Ovaj tečaj početni je korak na putu cjeloživotnog učenja u području zglobne artroplastike. Na temelju pristupa usmjerenog na pacijenta, ovaj se tečaj usredotočuje na ključne principe primarne artroplastike.

Prvi AO Recon tečaj – Principi totalne artroplastike kuka i koljena u Hrvatskoj organiziran je u Zagrebu 13. – 14. listopada 2017. s ukupno 27 polaznika iz devet zemalja svijeta.

Komentiraj

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)