NAJAVA: 4. stručni skup HTD-a – „Izrada smjernica Hrvatskog traumatološkog društva – kuk i natkoljenica“ 20.04.2021.

Poštovane kolegice i kolege,

zadovoljstvo mi je pozdraviti Vas u ime Hrvatskog traumatološkog društva (HTD) te pozvati na stručni skup „Izrada smjernica Hrvatskog traumatološkog društva – kuk i natkoljenica“, koji će se održati 20.04.2021. sa početkom u 17h.

Obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, ali i želju za nastavkom kontinuirane edukacije, skup će biti održan u obliku webinara putem platforme Zoom.

Cilj stručnog skupa je okupiti primarno specijaliste i specijalizante ortopedije i traumatologije, ali i sve ostale zdravstvene djelatnike koji sudjeluju u liječenju i rehabilitaciji traumatoloških bolesnika iz Hrvatske s ciljem rasprave o novim dostignućima i dijagnostičko-terapijskim mogućnostima iz područja traumatologije kuka i natkoljenice.

Vjerujem kako će izlaganja najnovijih smjernica te razmjena ideja i iskustava potaknuti daljnje stručne rasprave te pridonijeti izradi smjernica HTD-a kojima bi se standardiziralo liječenje traumatoloških bolesnika u Hrvatskoj.

Srdačan pozdrav,

doc. dr. sc. Ivan Dobrić, dr. med.

Predsjednik Hrvatskog traumatološkog društva

Informacije o stručnom skupu

Sudjelovanje na stručnom skupu bit će bodovano od Hrvatske liječničke komore.

Prijavu na stručni skup možete napraviti na sljedećem linku.

Stručni skup će biti održan u online okruženju putem ZOOM platforme. Link za pristup ZOOM platformi stručnog skupa bit će poslan na mail adresu prijavljenih sudionika prije početka skupa.

Komentiraj

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)