Virtualni poslijediplomski tečaj Medicinskog fakulteta u Zagrebu I. kategorije 30.11.2022. – NOVOSTI U LIJEČENJU POSLJEDICA UGANUĆA GLEŽNJA

Poštovane kolegice i kolege,

obavještavamo Vas da se 30.11.2022. održava Virtualni poslijediplomski tečaj Medicinskog fakulteta u Zagrebu I. kategorije – NOVOSTI U LIJEČENJU POSLJEDICA UGANUĆA GLEŽNJA. Više informacija u nastavku objave.

Srdačan pozdrav,

Hrvatsko traumatološko društvo HLZ-a


Poštovana/i,

sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da će se u srijedu, dana 30. studenoga 2022. godine održati  poslijediplomski tečaj I. kategorije (tečaj stjecanja znanja s provjerom) u virtualnom obliku, pod naslovom:

„Članak, čičak, zaglavak, zglob, kičica, knjuk ili njegovo veličanstvo GLEŽANJ“ (već po peti put i to o posljedicama uganuća gležnja), a ovaj put riječ će biti o

NOVOSTIMA U LIJEČENJU POSLJEDICA UGANUĆA GLEŽNJA

            Zbog epidemiološke situacije održavanje tečaja je planirano putem aplikacije Zoom uz napomenu da se i datum održavanja može promijeniti, ali ćete u tom slučaju biti pravodobno obaviješteni. U privitcima ovog maila nalaze se osnovni podaci o tečaju, prijavnica te program tečaja.

Vrijeme održavanja: 30. 11. 2022. od 16,00 – 19,00

Mjesto održavanja: virtualni tečaj putem aplikacije Zoom

Kotizacija: 200 kn

Svi zainteresiran mogu se prijaviti ili online, putem poveznice

https://forms.gle/oyYdKnBr2GiQ5Wap8

ili putem prijavnice u prilogu (u tom je slučaju popunjenu prijavnicu potrebno poslati na email ortotec@mef.hr). U slučaju online prijave putem gore navedene poveznice popunjavanje prijavnice u prilogu nije potrebno.

Sudjelovanjem na Tečaju polaznici će steći bodove prema pravilniku HLK-a te će im se dodijeliti Potvrdnica o sudjelovanju Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Sva pitanja o Tečaju možete uputiti putem službenog e-maila tečaja: ortotec@mef.hr

            Voditelji tečaja,

                                                                                   izv. prof. dr. sc. Ivan Bojanić

                                                                                   dr. sc. Damjan Dimnjaković